MÁLTAI FOTÓS TÚRA


UTAZÁS • FOTÓZÁS • FELFEDEZÉS

Miért pont Málta ?

Demand-driven ePitching session facilita

Málta csupán 2 órányi repülőútra van Budapesttől, mégis egy teljesen más világba látogathatsz el. A mediterrán térség olyan gyöngyszeméről 
beszélünk, ahol a tenger elképesztően szép, a történelem mindenhol kézzelfogható, és megannyi eltérő kultúra találkozik a szigeten,
így biztosítva őrületesen sok fotótémát az idelátogató résztvevők számára.

Te csak a fotós felszerelésedet hozd, meg a felfedezni vágyó énedet, a többiről  én gondoskodom!

GIP26444-HDR-Edit-2.jpg
A fotóstúra időtartama:
1 hét
Időpontok:
ÉRDEKLŐDJ!

A vírushelyzet miatt sok mindenkinek kiszámíthatatlan az élete, nehéz tervezni, éppen ezért arra gondoltam, hogy már 2 fővel is elindítom a túrákat. Természetesen ha többen leszünk, azt sem bánom.
 

Mit kell tudnod rólam?

2008 óta dolgozom hivatásszerűen fotósként, és ugyanebben az évben estem szerelembe Máltával, ahová rendszeresen visszatértem évente akár több alkalommal is.

A magyarországi esküvői fotózások mellett elkezdtem más országokban is dolgozni, így Ciprus, Szantorini és Görögországon felül természetesen Máltán is. Időközben a Malta Tourism Authority-vel is egymásra találtunk, több közös fotókiállítást rendeztünk a képeimből, valamint egyéb turizmushoz kapcsolható rendezvényeken is közreműködtem.
Jelenleg is aktív együttműködésben dolgozom velük a szigetország turizmusának népszerűsítésében.

Két éve Málta lett az állandó otthonom és most szeretném nektek bemutatni ezt a csodás országot!

Milyen jellegű fotózások várnak rátok?

  •  Táj- és természetfotózás

  •  Street azaz utcai fotózás

  • Épületfotózás

  • Portré

  • Eseményfotózás

ahol ezeket mind bevetheted pl Festa, vagy egyébb utcai rendezvények amennyiben a vírushelyzet engedi!

Szállások helyszínei

Bugibba
DJI_0737-HDR.jpg
vagy
GIP29414-HDR-Edit.jpg
Mellieha
DJI_0049-HDR-Edit-Edit.jpg

fotóstúra közlekedés

A fotóstúra során autóval fogunk a helyszínek közt közlekedni, természetesen a reptéri transzfereket is autóval biztosítjuk. 

Hogy juthatsz el Máltára?

Demand-driven ePitching session facilita

A megadott időszakban a Wizz Air és a Ryanair járataival juthattok el a szigetre

wizz-logo--white.png
Layer 5.png

Hogyan kaphatsz több információt és jelentkezhetsz?

 
Tőltsd ki az alábbi űrlapot, és cserébe elküldöm
a szükséges tudnivalókat e-mailben.
Ha kérdésed van, a megjegyzés box-ba vele! :) 

Sikeres üzenetküldés

Covid-19 KISOKOS

Az alábbiakban igyekszem segíteni Neked, hogy eligazodj az utazási követelményekben.
Természetesen folyamatosan frissítem, amint tudom, de ha nem találsz valamit itt, kérdezz rá üzenetben.

Máltán a megbetegedések száma igazán minimális, az európai térségben a legkevesebb esetszámot folyamatosan itt regisztrálják. Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy Málta ebből a szempontból is biztonságos! Várhatóan a maszkviselési szabályok a tömegközlekedésre, és esetlegesen a nagyobb tömegeket befogadó helyekre korlátozódik majd.

Beutazás Máltára

Július 14-től a 12 éves és annál idősebb turisták csak akkor utazhatnak be Máltára, ha rendelkeznek olyan oltási igazolással, ami szerint legalább 14 napja már teljesen beoltottak az összes szükséges dózissal a máltai közegészségügyi felügyelő által elismert (EU által engedélyezett) vakcinák egyikével (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Jenssen). Ezen elfogadott igazolások az alábbiak lehetnek:

· Máltai Oltási Igazolás

· EU Digitális COVID-igazolvány*

· NHS COVID Pass Letter/NHS App (UK)

2021. július 1-től a máltai beutazáshoz meghatározott legújabb feltételek megléte és igazolása mellett továbbra is szükséges az ú.n. „utas-kereső” űrlapot (Passenger Locator Form, PLF) kitölteni. A PLF űrlapot, jelenleg még papír alapon is ki lehet tölteni és a máltai repülőtéren vagy nemzetközi hajóállomáson belépéskor leadni, de július 1-től már digitális formátumban is kitölthető. Felhívjuk mindenki szíves figyelmét, hogy a PLF papír alapon már csak egy átmeneti ideig lesz elérhető, melyet követően (dátum még nincsen meghatározva) már csak a digitális PLF-et fogadják el. A digitális nyomtatvány (dPLF) innen elérhető: https://app.euplf.eu/#/


Jelen pillanatban a wizzair és a ryanair légitársaság biztosít jegyvásárlási lehetőséget, így a megadott időszakban választhattok, hogy melyik járat szimpatikusabb.

                                                                                  Visszautazás Magyarországra

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/tajekoztato-a-magyar-allampolgarok-magyarorszagra-torteno-hazateresenek-rendkivuli-szabalyairol-a-covid-19-jarvany-miatt