top of page
Fedezd fel Máltát

Gyertek és fedezzétek fel velem
a földközi-tenger gyöngyszemét:
Máltát !

TURÁZÁS ✠ VÁROSNÉZÉS ✠ KÉPI EMLÉKEK

Egy ország, ahol 365 napból 300-at süt a nap, a tenger elképesztő színekben  pompázik, a természet fantasztikus látnivalókat kínál, a történelem pedig szó szerint kézzelfogható. És ki ne szeretne egy ilyen helyszínen örök emlékeket professzionális képek formájában és nem szelfikben?
Bár Málta kicsi szigetország, a távolságok megtréfálhatják az idelátogatókat.
Pontosan azért ajánlom figyelmetekbe egynapos Málta, és Gozo fotózással egybekötött túrámat, ahol a legtöbbet hozhatjuk ki a napból.
Nem kell a tömegközlekedési applikációkat bújnotok, és izgulni, hogy melyik buszra fértek fel, vagy hogy odaértek-e egyáltalán időben az összes tervezett helyszínre. Utálod a tömegturizmust? Itt nem kell igazodnod senkihez, Én igazodom hozzátok!
Csak kis létszámú csapatokat vállalok, maximum 3 (három) felnőttel, vagy 2 felnőttel és velük 2 gyerekkel, tehát családi kirándulás is szóba jöhet.
És amitől a velem töltött nap igazán emlékezetes lesz, hogy a kirándulás árában a professzionális fotók is benne vannak.

Me2.jpg

KI VAGYOK ÉN?

Máltán élő profi fotográfus vagyok, akinek 16 éve töretlen a kapcsolata az országgal és viszont! Több, az országgal kapcsolatos esemény és kiállítás van a hátam mögött,  a social media-ban is sokszor találkozhattok velem az ország kapcsán is.

Már az első Máltára történő utazásom után elhatároztam, hogy szeretném minél több érdeklődőnek az országot bemutatni, és ezt eddig sikerrel tettem meg minden alkalommal úgy, hogy képi emlékek is születtek. 

GIP23153-Edit.jpg

FEDEZZÉTEK FEL MÁLTÁT VELEM

Az egynapos Málta túrát azoknak ajánlom, akik szeretik a kézzelfogható történelmet, és az adott napon a fő szigetből a legtöbbet szeretnék látni, valamint a képeimen keresztül a csodás pillanatokra visszaemlékezni.

GIPR1006-HDR-Edit.jpg

FEDEZZÉTEK FEL GOZO-T  VELEM

Az egynapos Gozo túrát azoknak ajánlom, akik szeretik a természetet, és az adott napon a legtöbb kalandot szeretnék megélni, (ahol a történelmet sem hanyagoljuk el természetesen),  A túrán készített képeimen keresztül a legszebb pillanatokra vissza fogtok tudni emlékezni.

IMG_9662-Edit.jpg

PÁROS FOTÓZÁS VELEM

Páros fotózás esetén 2-3 helyszínen készülnek fotók a számotokra az adott napon a lehető legjobb fényviszonyokban amiket természetesen előre egyeztetünk.
A privát transzfer természetesen a csomag részét képezik, és pár nap múlva a pillanatok újra megelevenednek a kézhez kapott képeken! Egyedi árajánlatkérés ITT !

GIP25896-HDR-Edit.jpg

MÁLTA TÚRA

- privát transzfer szállástól-szállásig, beleértve a helyszínek közötti közlekedést is.

- az adott helyszíneken fotók készítése

- az ár nem tartalmazza: az étkezések (étel- és italfogyasztás) árát, és az esetleges belépőjegyek árát. (Pl. Blue Grotto hajókázás)

(Amennyiben Gozo-ról történne a Málta túra, az ár 345 EUR, a kompdíjakat tartalmazza)

GIP23487-HDR-Edit-2.jpg

GOZO TÚRA

- privát transzfer szállástól-szállásig, beleértve a helyszínek közötti közlekedést is.

- az adott helyszíneken fotók készítése

- komp díjak

- az ár nem tartalmazza: az étkezések (étel- és italfogyasztás) árát, és az esetleges belépőjegyek árát.

Anchor 1
Válassz szigetet

Milyenek a kisfilmek? Katt ide, és Katt ide!

Köszönöm az üzenetet! Hamarosan jelentkezem.

Seashell_Apartment_2023_1.jpeg

ELÉRHETŐ APARTMAN 📍BUGIBBA, MÁLTA

95 EUR / 2 fő / nap
115 EUR / 4+1 fő / nap
2 hálószoba+nappali
légkondíciónáló
+50EUR egyszeri takarítási díj
Tengerpart 800m
GIP29041-HDR-Edit-2.jpg
GIP26398-Edit.jpg

"Fantasztikus élményekkel, emlékekkel gazdagodtunk Máltán. Csodaszép ország, rengeteg látnivalóval. 🇲🇹 Köszönjük Gergő, hogy a kezünket fogva megmutattad nekünk a sziget szépségét, rejtett zugait, olyat is, amit a turistacsoportok nem láthatnak, és mindeközben fáradhatatlanul meséltél nekünk és fotóztál. Nélküled nem sikerült volna ilyen jól ez az utazás. 🤗🥰

Visszatérünk még és elmegyünk Gozora is, de csakis Veled.

Detti, Viktor, Hencsi, és Rudolf"

 

"Nagyon hangulatos túránk volt, ahol az időjárás is velünk volt, egy szál pólóban el lehetett lenni December közepén, és mindenki megpirult :)
Miután a csapat bevállalós volt, pár olyan helyen is megfordultunk amikről nem is tudtunk! Az ebédre sem volt panasz, Gergely egyik "titkos" favorit helyszínén jártunk ahol alaposan kikerekedtünk :),  és végül alaposan elfáradva az Ősi fővárosban lesétáltunk mindent IS :) "

Tünde, Emőke, Évi, és Attila

GIP24392.jpg

"Köszönjük szépen neked ezt a fantasztikus napot! Minden pillanata egy élmény volt! 😄 és a legjobb az egészben,hogy rengeteg delfint IS láttunk😂 (khmmm: Nem! a szerk. 🤣)
"Megkaptuk a képeket😊és iszonyú jók, már szétküldtük a családnak🤣, az biztos,hogy egy felejthetetlen napot kaptunk tőled, rengeteg emlékkel, és baromi menő képekkel, és  szerintem visszajövünk még😄😄"

Regina és Martina

GIPR7953.jpg
GIPR4898-Edit-Edit.jpg

"Azt hiszem elmondhatjuk ,hogy rutinos utazóként vágtunk bele a Máltai út szervezésébe. Mégis rögtön az elején szembejött, egy eddig nem ismert túravezetési forma. Időhiányában és az út megélése érdekében választottunk.

Az ismeretlen és a tömeg-turizmusnak nem kitett helyek felfedezése vonzott minket inkább, mint a rólunk készített fotók . Rögtön le is fektettük a szabályainkat. Végül egy különleges út sikeredett. Volt lehetőségünk alakítani a programon mindig. Nagyon jó emléknek éltük meg a két túrát (Málta és Gozo 1-1 nap. Jó csapat voltunk . És ami a legfontosabb a MI utunk volt. Köszönjük a képeket igazi emlékek.

 

Köszönettel,

Andi, Andrea és Judit"

GIP20111-Edit.jpg

"Kedves Gergő,

Életem egyik legjobb kikapcsolódását köszönhetem Neked. Nagyon örülök, hogy nem csak random estem be az országba, hanem előre készültem, így találtam Rád és a túrákra. Korábban nagyrészt magam szerveztem a kirándulásaimat, de Máltán el lettem volna veszve és a "look right" ellenére szerintem Afrikában kötöttem volna ki... Meséltem, hogy szeretek fotózni, és Neked hála, rengeteg gyönyörű emlékkel térhettem haza. Köszönöm azt a sok szép helyet, amelyeket bejártunk, ráadásul szép fényekkel. Köszönöm a türelmed a hosszú és számodra biztosan fárasztóbb nap után  :-) Málta gyönyörű, biztosan visszatérek, és bízom benne, hogy elkísérsz majd egy Gozo körre is.

Petra"

GIPR9803-Edit.jpg

"Kedves Gergő,

köszönjük szépen a máltai túravezetést, nagyon jól éreztük magunkat mindhárman.

Igazán tartalmas nap volt, biztosak vagyunk benne, hogy nélküled nem jutottunk volna el ennyi gyönyörű helyre. 😊 

Nagyon szépen köszönjük a fotókat is, szuperek lettek!Ha Máltán járunk, biztosan keresni fogunk!

Üdv.

Zita, Zoli és az ifjabbik 😊"

GIP29520.jpg
GIP29905.jpg

"Köszönetet szeretnénk mondani Gergőnek aki csodàlatos 4 napot varàzsolt nekünk Màltàn. Segítőkész,kedves, figyelmes, udvarias és türelmes fiatalembert ismerhettünk meg.

Olyan profizmusra tett szert amit álmodni sem mertünk volna. Màr a szigetre érkezésünk előtt "fogta"a kezünket és folyamatosan informàciókat küldött. Gyors emberismerete lenyügöző, négy különböző szenélyiséget tudott egyszerre kezelni.Nagyon szép helyekre vitt el minket ahova nélküle nem tudtunk volna el jutni, hiszen a tömegközlekedés nagyon nem alkalmas a szigeten kirándulni. Hàlàval tartozunk az örök emlékekért és külön köszönettel a csodálatos, különleges képekért.Mindenkinek szívből ajánljuk őt!!!

A négy gràcia:
Viki, Kriszti, Erika és Andi"

GIP29027.jpg

"Kedves Gergő!

Köszönjük neked ezt a fantasztikus élményt, ha újra választanunk kellene újra csakis TE! Örök hála az élményekért, amíg élünk nem felejtjük el. Annyi élményt adtál, hogy az megfizethetetlen. Legközelebb Gozóra is Te viszel minket.

A képek amiket Te készítettél fantasztikusak.... Örök hála. Nagyon nagyon jó embert ismertünk meg személyedben.

Réka és Mariann"

GIP29689-Edit-2.jpg

"Kedves Gergő,

annyira élveztük a gozo-i kalandos túránkat, hogy rögtön visszamennénk Máltára, hogy folytassuk!
Gergő mintha egy régi ismerősünk volna, elvitt a kedvenc helyeire, imádott szigetén Gozo-n. Jókat ettünk, megértettük a máltai életérzést és beleszerettünk az országba.
Mindezek mellé, túra közben szinte észrevétlenül, olyan családi fotókat kaptunk, amit egy igazi profi készít, a “barátairól”.
Kislányunk is megszerette Gergőt, jól értett a nyelvén és rugalmasan igazította hozzánk a túra menetét.
Mi nagyon jól éreztük magunkat, igazi kaland volt.
Menjetek el, megemlegetitek!😁”


Üdvözletünket küldjük neked Máltára!

Bence, Rózi, Zoé"

GIP23487-HDR-Edit-2.jpg
GIP20013.jpg

"Felejthetetlen élményeket köszönhetünk Gergőnek!

 

Minden fontosabb látnivalót megmutatott, közben mesélt, a kötelező tudnivalók mellett a máltai életérzésbe is belekóstolhattunk.

Olyan helyekre vitt minket, ahová magunktól vagy más szervezett utakkal biztosan nem jutunk el. A program rugalmas volt, abszolút a mi igényeinkhez igazodott.

Mindeközben az emlékképek mellett profi fotók is készültek.

Anna és Dorina "

IMG_9199-HDR.jpg

"Kedves Gregory, nekünk Gergő :) !

A legjobb döntés voltál!!!

 

Köszönjük szépen, hogy két csodás napon keresztül végigkalazoltál minket Máltán és Gozon!

Feledhettetlen élménnyé tetted számunkra a szigeteket, a helyi embereket, a máltai gasztronómiát.  Fantasztikus volt bepillantást nyerni a helyiek igazi hétköznapjaiba, kalandozni a turisták által kevésbé ismert utakon, sziklákon, partszakaszokon, beülni egy kávéra tengerparti bárba vagy ünnepi vacsorát fogyasztani  a kikötő  kitűnő haléttermében és közben a történeteidet hallgatni! Szerencsére sokat utazunk, de ez az utazás, és Málta beírta magát  az  örök kedvencek közé. Általad! Számunkra nem csak  túravezető vagy,

egy fantsztikus fotós voltál, mi  ügy éreztük, hogy vendégségben vagyunk egy régi Barátunknál, aki megosztja velünk az életét és faradhatatlanul megmutatja a kedvenc helyeit a szigeteken. Köszönjük az élményt és köszönjük a csodás fotókat, melyek tényleg  visszaadják a természet utánozhatatlan színeit!

 

Szilvik, Alex és Georgie"

GIP20651.jpg

"Kedves Gergő!

Köszönjük szépen a képeket, csodaszépek lettek.

Egy fantasztikus emberrel ismerkedtünk meg, egy nagyon jó hangulatú napon amelyen olyan viszony alakult ki hogy a mi kis (fényképezőtől félős) énünket el is felejthettük. Az elkészített képek sikere garantàlt, emellett a napunk egy csodàs kiràndulàs volt amiben minden kétséget kizáróan sokkal jobban megismertük a szigetet mint ahogyan azt egy túra úttal vagy magunktól tehettük volna. Gergő a szigeteket mélyrehatóan ismeri és a sziget is jól ismeri őt! Minden helyszínen baràti köszöntés fogadott minket és így úgy érezzük hogy mi is bele kerültünk a sziget vérkeringésébe. Amire együtt nem jutott idő, azokból készített egy személyünkre szabott listát útmutatóval, amit mindenképpen látogassunk meg és ezek felkeresése során is fantasztikus élményekkel gyarapodtunk. Jövünk még Máltára és mindenképpen felkeressük Gergőt! Minden jót és további sok sikert kívánunk,

Anna és Jocó"

bottom of page