top of page
Orrájt
pngaaa.com-268022.png

ORRÁJT? :)

white_edited_edited.png

- Nincs türelmed az útikönyvekhez ?

- Utálod a tömegturizmust ?

- Unod a selfie-ket ?

* Máltai köszöntés

OK, de ki vagyok Én?
Máltán élő profi fotográfus vagyok, akinek 15 éve töretlen a kapcsolata az országgal és viszont! Több az országgal kapcsolatos esemény és kiállítás van a hátam mögött mögött,  a social médiában is sokszor találkozhattok velem az ország kapcsán is. Már az első Máltára történő utazásom után elhatároztam, hogy szeretném minél több érdeklődőnek az országot bemutatni, és ezt eddig sikerrel tettem meg minden alkalommal úgy, hogy képi emlékek is születtek.  Ha többet szeretnétek megtudni rólam, nézz szét a weboldalamon ;)
Bár Málta pici szigetország, mégsem ritka, hogy egy saját szervezésű kirándulás során nagyon sok idő megy el arra, hogy megtaláljátok a felfedeznivaló helyeket, látnivalókat.  
A kirándulásokhoz privát transzfert biztosítok az egyes helyszínek között, amiket előre egyeztetünk, így a legtöbbet kihozhatjuk az időkeretből. Nem kell a Tallinja appot bújnotok, és izgulni, hogy melyik buszra fértek fel, vagy hogy odaértek-e egyáltalán időben az összes tervezett helyszínre.
Csak kis létszámú csapatokat vállalok, maximum 3 (három) felnőttel, vagy 2 felnőttel és velük 2 gyerekkel, tehát családi kirándulás is szóba jöhet.
És amitől a velem töltött nap igazán emlékezetes lesz, hogy a kirándulás árában a professzionális fotók is benne vannak. A szigetek legszebb helyein készülnek képek rólatok, amiket 1-2 napon belül meg is kaptok. 
Jegyesfotózás és esküvő fotózás árairól érdeklődjetek ITT !
GIP25887-HDR-Edit.jpg

MÁLTA

Valletta, Mdina, Mosta, Blue grotto, marsaxlokk, stb

€290 ( 290€ / nap )

max. 3 felnőtt vagy 2 felnőtt 2 gyerek

GIP23487-HDR-Edit-2.jpg

GOZO

Victoria, Kicsi Azure window, Ghasri, Xwejni, stb. 

€345 ( 345€ / nap )

Max. 3 felnőtt vagy 2 felnőtt 2 gyerek

MI VAN AZ ÁRBAN?

1 NAPOS MÁLTA TÚRA ESETÉBEN

- privát transzfer szállástól-szállásig, beleértve a helyszínek közötti közlekedést is.

- az adott helyszíneken fotók készítése

- az ár nem tartalmazza: az étkezések (étel- és italfogyasztás) árát, és az esetleges belépőjegyek árát. (Pl. Blue Grotto hajókázás)

1 NAPOS GOZO TÚRA ESETÉBEN

- privát transzfer szállástól-szállásig, beleértve a helyszínek közötti közlekedést is.

- az adott helyszíneken fotók készítése

- komp díjak

- az ár nem tartalmazza: az étkezések (étel- és italfogyasztás) árát, és az esetleges belépőjegyek árát.

malta tour

arrow&v
Válassz szigetet

Grazzi :)

Szeretnétek az élményekről drón videót?

Opcionálisan erre is van lehetőség, az átadott formátum pedig egy kis megvágott videó lesz zenével.
A drón videó ára +100EUR

Te mondtad:

Kedves Gergő,

Életem egyik legjobb kikapcsolódását köszönhetem Neked. Nagyon örülök, hogy nem csak random estem be az országba, hanem előre készültem, így találtam Rád és a túrákra. Korábban nagyrészt magam szerveztem a kirándulásaimat, de Máltán el lettem volna veszve és a "look right" ellenére szerintem Afrikában kötöttem volna ki... Meséltem, hogy szeretek fotózni, és Neked hála, rengeteg gyönyörű emlékkel térhettem haza. Köszönöm azt a sok szép helyet, amelyeket bejártunk, ráadásul szép fényekkel. Köszönöm a türelmed a hosszú és számodra biztosan fárasztóbb nap után  :-) Málta gyönyörű, biztosan visszatérek, és bízom benne, hogy elkísérsz majd egy Gozo körre is.

Ti mondtátok:

Köszönetet szeretnénk mondani Gergőnek aki csodàlatos 4 napot varàzsolt nekünk Màltàn. Segítőkész,kedves, figyelmes, udvarias és türelmes fiatalembert ismerhettünk meg.

Olyan profizmusra tett szert amit álmodni sem mertünk volna. Màr a szigetre érkezésünk előtt "fogta"a kezünket és folyamatosan informàciókat küldött. Gyors emberismerete lenyügöző, négy különböző szenélyiséget tudott egyszerre kezelni.Nagyon szép helyekre vitt el minket ahova nélküle nem tudtunk volna el jutni, hiszen a tömegközlekedés nagyon nem alkalmas a szigeten kirándulni. Hàlàval tartozunk az örök emlékekért és külön köszönettel a csodálatos, különleges képekért.Mindenkinek szívből ajánljuk őt!!!

A négy gràcia:
Viki, Kriszti, Erika és Andi

Ti mondtátok:

Kedves Gergő,

köszönjük szépen a máltai túravezetést, nagyon jól éreztük magunkat mindhárman.

Igazán tartalmas nap volt, biztosak vagyunk benne, hogy nélküled nem jutottunk volna el ennyi gyönyörű helyre. 😊 

Nagyon szépen köszönjük a fotókat is, szuperek lettek!

Ha Máltán járunk, biztosan keresni fogunk!

Üdv.

Zita, Zoli és az ifjabbik 😊

Én mondtam:
Köszönöm a bizalmat, és az első másodpercben átnyújtott csodás ajándékot 😊
Málta viszavár Titeket (IS)!

Én mondtam:

Nóra és Ármin összeszokott utazó a családban. Idei első külföldi útjukat Ármin találta is, és szervezte meg a programokat, 11 évesen szerintem ez elég menő, nem? ;)
Szeretem, amikor kicsit utána néznek az országnak, és a "szokásos" helyszínek mellé kérésre bekerülnek extra helyek, mint például egy üvegfújó műhely.

Ti mondtátok:

"Kedves Gergő!

Köszönjük neked ezt a fantasztikus élményt, ha újra választanunk kellene újra csakis TE! Örök hála az élményekért, amíg élünk nem felejtjük el. Annyi élményt adtál, hogy az megfizethetetlen. Legközelebb Gozóra is Te viszel minket.

A képek amiket Te készítettél fantasztikusak.... Örök hála. Nagyon nagyon jó embert ismertünk meg személyedben.

Réka és Mariann"

Személyes megjegylés:
A nap amikor minden úgy jött össze, ahogy kellett. 2 "dínóőrült" hölgyemény egyetlen nagy kívánsága, hogy találkozzunk KÉK-el, és láss csodát, a Barrakka Gardenben ez létre is jött :)
Meg sok más is, de beszéljenek a képek inkább.

Én mondtam:

"bevallom féltem ettől a Gozo-i kalandtól Manuval és Vesztivel, hiszen mint kiderült Ők már itt élnek a Máltán bő egy éve, és folyamatosan pörgött az agyam, hogy milyen helyszíneken fotózzunk. "Szerencsémre" Gozo-n pár alkalommal jártak csak, és eléggé bevállalósak voltak a terepeket tekintve, így el tudtam vinni őket sok olyan helyre, ahol nem jártak még, vagy nem hallottak róla. Fárasztó nap volt, de megannyi kaland és maradandó képi emlékkel távoztunk.

Ti mondtátok:

"Kedves Gergő,

annyira élveztük a gozo-i kalandos túránkat, hogy rögtön visszamennénk Máltára, hogy folytassuk!
Gergő mintha egy régi ismerősünk volna, elvitt a kedvenc helyeire, imádott szigetén Gozo-n. Jókat ettünk, megértettük a máltai életérzést és beleszerettünk az országba.
Mindezek mellé, túra közben szinte észrevétlenül, olyan családi fotókat kaptunk, amit egy igazi profi készít, a “barátairól”.
Kislányunk is megszerette Gergőt, jól értett a nyelvén és rugalmasan igazította hozzánk a túra menetét.
Mi nagyon jól éreztük magunkat, igazi kaland volt.
Menjetek el, megemlegetitek!😁”


Üdvözletünket küldjük neked Máltára!

Bence, Rózi, Zoé"

Ti mondtátok:

"Felejthetetlen élményeket köszönhetünk Gergőnek!

 

Minden fontosabb látnivalót megmutatott, közben mesélt, a kötelező tudnivalók mellett a máltai életérzésbe is belekóstolhattunk.

Olyan helyekre vitt minket, ahová magunktól vagy más szervezett utakkal biztosan nem jutunk el. A program rugalmas volt, abszolút a mi igényeinkhez igazodott.

Mindeközben az emlékképek mellett profi fotók is készültek.

Anna és Dorina "

Ti mondtátok:

"Kedves Gregory, nekünk Gergő :) !

A legjobb döntés voltál!!!

 

Köszönjük szépen, hogy két csodás napon keresztül végigkalazoltál minket Máltán és Gozon!

Feledhettetlen élménnyé tetted számunkra a szigeteket, a helyi embereket, a máltai gasztronómiát.  Fantasztikus volt bepillantást nyerni a helyiek igazi hétköznapjaiba, kalandozni a turisták által kevésbé ismert utakon, sziklákon, partszakaszokon, beülni egy kávéra tengerparti bárba vagy ünnepi vacsorát fogyasztani  a kikötő  kitűnő haléttermében és közben a történeteidet hallgatni! Szerencsére sokat utazunk, de ez az utazás, és Málta beírta magát  az  örök kedvencek közé. Általad! Számunkra nem csak  túravezető vagy,

egy fantsztikus fotós voltál, mi  ügy éreztük, hogy vendégségben vagyunk egy régi Barátunknál, aki megosztja velünk az életét és faradhatatlanul megmutatja a kedvenc helyeit a szigeteken. Köszönjük az élményt és köszönjük a csodás fotókat, melyek tényleg  visszaadják a természet utánozhatatlan színeit!

 

Szilvik, Alex és Georgie"

Ti mondtátok:

"Kedves Gergő!

Köszönjük szépen a képeket, csodaszépek lettek.

Egy fantasztikus emberrel ismerkedtünk meg, egy nagyon jó hangulatú napon amelyen olyan viszony alakult ki hogy a mi kis (fényképezőtől félős) énünket el is felejthettük. Az elkészített képek sikere garantàlt, emellett a napunk egy csodàs kiràndulàs volt amiben minden kétséget kizáróan sokkal jobban megismertük a szigetet mint ahogyan azt egy túra úttal vagy magunktól tehettük volna. Gergő a szigeteket mélyrehatóan ismeri és a sziget is jól ismeri őt! Minden helyszínen baràti köszöntés fogadott minket és így úgy érezzük hogy mi is bele kerültünk a sziget vérkeringésébe. Amire együtt nem jutott idő, azokból készített egy személyünkre szabott listát útmutatóval, amit mindenképpen látogassunk meg és ezek felkeresése során is fantasztikus élményekkel gyarapodtunk. Jövünk még Máltára és mindenképpen felkeressük Gergőt! Minden jót és további sok sikert kívánunk,

Anna és Jocó

bottom of page